Brittiska tågbolag

Ett perfekt alternativ för turisten som vill uppleva mycket för sina pengar, är att köpa ett BritRail Pass och resa från ”Thames to Tyne”.

Det är en utmärkt resa på fyra dagar, inklusive stopp, runt England.
Första dagen reser du från London – Bath – Birmingham, stanna resten av dagen i Englands näst största stad Birmingham och njut av högklassig shopping. Staden har också ett brett utbud av fina restauranger och sprakande nattliv.

Andra dagen rester du sträcken Birmingham – Stratford-upon-Avon – Newcastle. Upptäck den vackra staden Newcastle som ligger precis utmed floden Tyne. Njut av stadens kulturliv, besök konstmuseet The Waterfront.

Tredje dagen bär det av från Newcastle till York, som bara är en timmes restid. York som är en vacker liten medeltidsstad med många av gamla byggnader i fortfarande fint skick. Passa på att vila upp dig för imorgon bär det av till Englands huvudstad, London.
Sista sträckan York – London tar en cirka två timmar och när du väl är framme gör dig redo för att uppsluka den vackra stadens briljans. Här finns fantastiska sevärdheter, historiska museum och ett hett nattliv.
 
För mer information gå in på http://www.britrail.com/ och boka din runtresa i England så snart du kan!